petak, 22. veljače 2013.

Mamin doprinos maloj kolekciji :)

Ovaj post je posvećen mojoj prvoj ljubavi-noktima :) lakovima, ukrašavanju noktiju... Svi oni koji prate moju Fb stranicu, znaju da osim slika nakita mogu vidjeti i album sa mojim nail kreacijama.
Ovaj post je također, posvećen i mojoj mami koja uveliko doprinosi mojoj kolekciji lakova, pa me ovaj put obradovala sa čak 5 njih.To se, naravno, moralo uslikati :) Hvala mama :)

Prva tri i peti su iz Oriflame-a, a četvrti je iz Farmasi-a, turske kozmetike koja se nedavno probila i u našu zemlju :) Iako je nova na našem području, moram pomenuti da sam jako zadovoljna lakom, lako se nanosi i dugotrajan je. Što mogu tvrditi  i za ova četiri iz Oriflame-a, posebno drugi i peti, koji imaju neobičnu kockastu četkicu.
Kako oni svi izgledaju na naktima možete vidjeti u narednim slikama. Mada slike baš i ne prikazuju njihovu stvarnu ljepotu, ali bar ćete imati kakav-takav uvid u njihovu boju i sjaj.
Prvi sa liste je, kao što možete vidjeti na prvoj slici, crn
Oriflame, veryme, Night Fever, black

Oriflame, Colour Breeze, Silver

Oriflame, veryme, Night Fever, Silver (ali sa šljokicama)

Farmasi, na kojem ne piše boja, ali ja ću da ga jednostavno nazovem Gold :)


Oriflame, Colour Breeze, Sun


Trebam mamu lobirati za lakove i na drugoj ruci :)

Posljednji je moj najdraži, jer mu je boja tako vesela, a ipak nije tako upečatljiva, i savšen je u kombinaciji sa tamnijim lakovima.
Koji se vama najviše dopada? Posjedujete li možda neki od ovih?
 I još jednom ,hvala mojoj mami što mi povećavava kolekciju <3

3 komentara:

  1. Volim i ja lakove za nokte, imam ih preko 60 komada. Mada, nisam ih brojala dugo. :)))) Non stop ih kupujem, i naručujem putem neta. Morat ću zaviriti na tvoj fb page da iskopam te fotografije sa nail art-om ;) Mama ti je izabrala super nijanse. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Beautiful Blog ♥
    If you want you can follow me and my blog :)
    likethewayidoit.de

    OdgovoriIzbriši