srijeda, 15. svibnja 2013.

Shoes are boring, wear sneakers :)

preuzeta sa neta
Jedna od mojih najvecih opsesija je, definitivno, opsesija prema patikama, tacnije, prema tzv starkama :) Vecina djevojaka ima ormare pune cipela, ali ja nisam djevojka haha Iako lakova za nokte imam mnogo vise (jer su jeftiniji, naravno :D ), u svake starke koje vidim, ja se zaljubim i poželim da ih imam na nogama :) ali to, iz jednostavnih finansijskih razloga, nije moguce :(
Za sada imam samo jedne (nadam se da ce se to ubrzo promijeniti :D ) originalne CONVERSE starke, i svake godine sa nestrpljenjem cekam zima da se zavrsi da ih nosim :) Prve zrake sunca, one su vec na mojim nogama!



Vecina ljudi se odlucuje za jednobojne ( crne, crvene ili bež ), a ja sam uvijek odudarala od mase :) i zbog toga mi se uvijek svidjaju one koje niko nema, a plus volim sarene dezene (na bilo cemu), pa sam se odlucila za ove ljepotuske sa stripom. Love them :)


One nisu bile moje prve starke. Prve koje sam kupila su, naravno sarene :) ali u ljubicastim tonovima cvjetica. Onda su dosle druge, pa trece i prije par mjeseci taj se broj popeo na pet.


Zatim su dosla jod dva nova para, s tim da sam ove prve s lijeva u donjem redu bacila jer su bile jako, jako neudobne :( Tako da se broj povecao na sest, koliko ih trenutno imam i nosim svake :D nisu tu samo da kupe prasinu :)





Nadam se da ce se uskoro u mojoj maloj kolekciji naci starke u narandzastoj boji (jedine jednobojne koje bih kupila :D ). Do sada ih jos nigdje nisam vidjela!


Svidja vam se moja mala kolekcija? Imate i vi neku opsesiju? :xoxo